Kvalitetssystem

Vertsinstitusjoner for Avdeling HS

HVOR KAN JEG DRA?

For både sykepleierutdanning og vernepleierutdanningen.

Danmark

CVU-vest i Esbjerg, Danmark

Ribe Amt er en region i den sørvestlige delen av Danmark. Her kan dere ta praksisstudie i 8 uker. Det er en veiledet praksis som vil bli vurdert til bestått/ikke betått.

USA

California State University, Monterey Bay, USA

Ligger på vestkysten av USA, og institusjonen ligger i en liten by som heter Seaside.  Studie oppholdet er på seks måneder. Studenter som har i løpet av de siste 12 månder vært i land utenfor Norden og arbeid som helsearbeider må levere dokumentasjon på gjennomgått MRSA-prøve.

New Zealand

Ara Institute of Technology

Ligger på østsiden og sør i New Zealand. Institusjonen ligger i en liten by som heter Canterbury.  Studie oppholdet er på seks måneder. Studenter som har i løpet av de siste 12 månder vært i land utenfor Norden og arbeid som helsearbeider må levere dokumentasjon på gjennomgått MRSA-prøve.

Kun sykepleierutdanningen

Eitiopia

Addis Ababa Univeristy, Eitiopia

Dette er et samarbeid mellom sanitetskvinnene i Etiopia og Norge og HiMolde Addis Ababa University. Du kan få å ta deler av dine praksisstudier på fødeklinikker og helsestasjoner i Eitiopi.

Australia

James Cook University, Townsville, Australia.

Ligger på østkysten av Nord-Australia. Studie oppholdet i Australia er på seks måneder. Du som student går inn i det ordinære studiet, vårkullstudent går inn i femte semester sitt program ved James Cook og som høstkullstudent går du inn i sjette semesteretet sitt program.  

Studenter som har i løpet av de siste 12 månder vært i land utenfor Norden og arbeid som helsearbeider må levere dokumentasjon på gjennomgått MRSA-prøve.

Spania

Universitat de Valencia, Spania.

Universitetet i Valencia ligger ved Middelhavet. Utenlandsstudiet må ha en varighet på 3 måneder.  Det er krav om å må beherske spansk relativt godt. Du kan søke ekstra språkstipend fra lånekassa hvis du søker språkkurs.