Kvalitetssystem

Vertsinstitusjoner for Avdeling ØS og Avdeling LOG

ØKONOMI/LOGISTIKK

Austria

Germany

France

Belgium

The Netherlands

Czech Republic

Slovak Republic

Latvia

Finland

Italy

Spain

Switzerland

USA

SPORT MANAGEMENT

Island

Sweden

England

Germany

Switzerland

Belgium

France

USA

Kypros

The Netherlands

 

SAMFUNNSFAG

Slovak Republic

USA

Spain

Belgium

South-Korea

Australia

For både sykepleierutdanning og vernepleierutdanningen

Danmark

CVU-vest i Esbjerg, Danmark

Ribe Amt er en region i den sørvestlige delen av Danmark. Her kan dere ta praksisstudie i 8 uker. Det er en veiledet praksis som vil bli vurdert til bestått/ikke betått.

USA

California State University, Monterey Bay, USA

Ligger på vestkysten av USA, og institusjonen ligger i en liten by som heter Seaside.  Studie oppholdet er på seks måneder. Studenter som har i løpet av de siste 12 månder vært i land utenfor Norden og arbeid som helsearbeider må levere dokumentasjon på gjennomgått MRSA-prøve.

New Zealand

Ara Institute of Technology

Ligger på østsiden og sør i New Zealand. Institusjonen ligger i en liten by som heter Canterbury.  Studie oppholdet er på seks måneder. Studenter som har i løpet av de siste 12 månder vært i land utenfor Norden og arbeid som helsearbeider må levere dokumentasjon på gjennomgått MRSA-prøve.

Kun sykepleierutdanningen

Eitiopia

Addis Ababa Univeristy, Eitiopia

Dette er et samarbeid mellom sanitetskvinnene i Etiopia og Norge og HiMolde Addis Ababa University. Du kan få å ta deler av dine praksisstudier på fødeklinikker og helsestasjoner i Eitiopi.

Australia

James Cook University, Townsville, Australia.

Ligger på østkysten av Nord-Australia. Studie oppholdet i Australia er på seks måneder. Du som student går inn i det ordinære studiet, vårkullstudent går inn i femte semester sitt program ved James Cook og som høstkullstudent går du inn i sjette semesteretet sitt program.  

Studenter som har i løpet av de siste 12 månder vært i land utenfor Norden og arbeid som helsearbeider må levere dokumentasjon på gjennomgått MRSA-prøve.

Spania

Universitat de Valencia, Spania.

Universitetet i Valencia ligger ved Middelhavet. Utenlandsstudiet må ha en varighet på 3 måneder.  Det er krav om å må beherske spansk relativt godt. Du kan søke ekstra språkstipend fra lånekassa hvis du søker språkkurs.